Casual Sex Rebild

Snak Fredericia

Gratis erotiske fortællinger far knepper datter

gratis erotiske fortællinger far knepper datter

Jeg måtte så holde skansen herhjemme. Da der var gået et par dage , blev vejret meget fin. Så da jeg kom hjem fra arbejde tog jeg og smed mit tøj , og lagde mig ud i solen. Det skal lige siges at jeg altid går i g-streng. Således lå jeg og nød solen , kun i g-streng, da der lige pludselig er en stemme som siger " Hej Far".

Det var min ældste datter, Nina; som var gået bag om huset og ind i haven. Nu ved hun godt at jeg går i g-streng , så hun var ikke forbavset. Jeg rejste mig og sagde " jeg finder lige et par bukser". Det behøver du ikke. Jeg har ikke Kim med mit barnebarn. Hun spurgte om hun måtte smide tøjet og tage sol sammen med mig.

Ja da, gør du bare det. Hun tog sin bluse af, derefter tog hun sin bh. Jeg ved at der er flere som har haft et godt øje til hende. Nå men vi lå en times tid og nød solen, så spurgte jeg om hun ville spise med, jeg skulle grille. Det ville hun meget gerne. Vi fik gang i grillen og fandt nogle bøffer og pølser frem. Jeg tog en flaske rødvin. Da der var gået et par timer havde vi efterhånden fået drukket 3 flasker rødvin.

Vi sad og snakkede om alt og kom så ind på sex. Jeg vidste hun ikke havde nogle fyr på og spurgte hvordan det gik med det. Hun fortalte at hun ikke havde været sammen med en fyr i 3 mdr.

Da det var ved at blive mørk, siger Nina lige pludselig, far kan du ikke give mig lidt massage på min lænd, det er helt tosset.

Da jeg har taget et par små kurser i massage, skulle det jo ikke være noget problem. Jeg har ingen massagebænk, så jeg ryddede spisebordet og lagde en voksdug på, derefter en tyk skumgummi madras.

Jeg fandt olie og håndklæde frem, og sagde så til Nina at hun skulle gå ud og taget et varmt og langt bad. Da hun kom ud havde hun et badelagen om sig. Hun lægger sig på spisebordet , på maven.

Jeg begynder med at smøre hendes ryg og lænd ind. Derefter giver jeg massage fra skulderne , ned over ryggen og på lænden. Hun nyder det og småbrummer saglig. Da jeg er godt i gang med lænden, siger hun sagte " det er også galt med mine ben.

Jeg tænker ikke nærmere over det, men begynder at giver hendes ben en tur. Starter ved underbenet og køre så op til knæet , derfra op af hendes lår, jeg må sige at jeg ikke er helt upåvirket, trods det er min datter. Da jeg er næsten op ved hendes skridt , fare der en djævel i mig. Jeg lader mine hænder køre stille og blødt op af det øverste af Ninas lår, lader min tommel tilfældig ramme Ninas skamlæber, og får et chok. Hun er brændvarm og drivende våd.

Da tommelen rammer løfter hun sin dejlig røv op og tager imod, mens hum sagte stønner. Jeg siger tyk i mælet, dette er ikke rigtig at gøre Nina. Hun vender sig om på ryggen, lader sin en arm falder ud over bordkanten og hiver min trusser af. Ud springer min meget stiv pik. Jeg vil at du skal kneppe mig. Jeg har altid haft lyst til dig , far. Jeg har onaneret til dig når du kneppede mor. Jeg hedder Louise og er 15 år.

Jeg bor sammen med min lillebror Jakob på 13, min mor Hanne på 48, og min far Jens på Min far har sin egen virksomhed, og tjener rigtig mange penge. Min mor er advokat med egen praksis, så vi er nok det man kalder rige. Vi bor i et stort hus på landet uden for Aalborg.

Min historie begynder en dag min far, Jens, arbejdede hjemme, og jeg havde læseferie i 9. Jeg stod ud af sengen, kun iført mine små trusser, og en stram t-shirt. Jeg gik ud i køkkenet og drak lidt juice, da jeg hørte far komme ud fra kontoret. Han gav mig et kys på kinden, og sagde god morgen. Han begyndte at lave kaffe, og jeg kom til at se ordentlig på ham.

En flot mand på 50 år, måske lidt for stor mave, men velplejet og meget charmerende. Han var altid meget populær hos kvinderne, og jeg tror han havde elskerinder i sine yngre år. Nu havde han og min mor det godt sammen, og de virkede meget glade for hinanden.

Min mor Hanne, var en flot buttet kvinde, med store bryster, og en røv som en jamaicansk sprinter. Hun var køn, med langt krøllet, lyst hår, og jeg vidste fra et smugkiggeri, mens hun var i bad, at hun barberede sin kusse.

Jeg kiggede ned ad far, som så godt ud i shorts og åbenstående hawaiiskjorte. Jeg greb mig i at tænke på hvordan hans pik så ud, for jeg havde kun set min lillebror Jakobs pik, og så Peders.

Peder og jeg havde været kærester i et par måneder, men jeg havde slået op, fordi jeg var ude efter en dreng fra 9. Peder og jeg havde været i seng sammen et par gange, og han havde taget min mødom. Men det havde ikke været særlig god sex. Det håbede jeg at få med Claus fra 9. Pludselig opdagede jeg, at far stod og så på mig, mens jeg stirrede på hans underliv. Jeg blev helt forfjamsket, og mumlede at jeg tænkte på lektier, og vendte mig om mod vasken.

Jeg hørte far gå ned ad gangen til forældre afdelingen, og hørte han åbnede døren til badeværelset. Jeg satte juicen i køleskabet, og hørte at bruseren blev tændt nede ad gangen. Jeg stod lidt og lyttede, og listede så ned ad gangen på mine bare fødder.

Døren stod på klem, og jeg kunne se far i spejlet. Han stod i brusekabinen, og sæbede sig ind, og jeg så nu, at han havde en pæn krop. Stadig lidt for stor mave, men med stærke lår, og nu så jeg hans pik for første gang.

Den hang slapt mellem hans muskuløse lår, og vippede mens han vaskede hår. Så tog han shampoo i hånden, og begyndte at sæbe pik og nosser ind.

Jeg stod måbende og kiggede på ham, mens han masserede sæben ind. Først nosserne, så den lange bløde pik. Jeg mærkede en stærk varme brede sig i mit underliv, og førte nærmest automatisk en hånd ned i trusserne. Jeg mærkede straks, at min fisse var drivende våd. Stod jeg her og blev liderlig på min egen far? Han skyllede nu sæben af, mens han samtidig gned forhuden frem og tilbage over pikhovedet. Jeg stirrede betaget på ham, og pludselig synes jeg at pikken voksede i hans hånd.

Det gjorde den sgu! Mens han gned på den, svulmede den op og blev både tykkere og længere. Jeg var helt fascineret af denne flotte mandepik, og i det samme gled min langfinger op i min sjaskvåde fisse. Jeg bearbejdede både skamlæber og klitoris, mens jeg nød synet af min fars nu meget stive pik. Han havde lukket øjnene, og holdt om nosserne med den ene hånd, mens han nu spillede kraftigt pik.

Jeg gned nu kraftigt på min klit, mens mine øjne var fastlåst på min fars store pik, som han spillede helt vildt foran mine øjne. Mine ben begyndte at ryste under mig, mit åndedræt var utrolig hurtigt, og pludselig skyllede en skøn orgasme gennem min unge krop. I det samme brummede far, og jeg så lange stråler af sæd komme ud af hans pikhoved, og klaske op på flisevæggen.

Han lænede sig op ad væggen og hans krop slappede af, mens jeg trak mig baglæns, og luskede op i den anden ende af huset, og lukkede mig ind på mit værelse. Jeg smed mig på sengen, med arme og ben ud til siden, mens jeg nød den tilfredsstillende følelse af ro efter en god orgasme. Jeg lå og døsede, da jeg pludselig hørte døren blive åbnet stille. Jeg skævede over, og så far komme ind, kun iført et par stramme sorte trunks.

Han lukkede døren, og jeg skævede til bulen i hans shorts, som så lille ud nu, men som jeg vidste, kunne vokse helt vildt.

Han stillede sig for fodenden af sengen, og så ned på mig med et finurligt, og kærligt blik. Jeg kiggede op på ham med røde kinder. Jeg gispede over at høre min far tale sådan til mig, men ordet ”pik” i hans mund, fik også den kriblende fornemmelse tilbage i min fisse.

Sagde jeg mens jeg smilede sødt til ham. Jeg følte det først underligt, men ophidselsen tog magten fra mg. Jeg håber ikke det ødelægger noget mellem os? Han satte sig på sengen, og vi talte længe om alt muligt.

Vi talte meget frit nu, og han ville vide om jeg var jomfru. Jeg fortalte om Peder, og så ville han vide hvordan vi gjorde det. Mens jeg fortalte om vores første gang, sad han og lyttede uden at reagere. Men da jeg fortalte om den gang, hvor vi havde kneppet ude på græsset, mens han og mor havde siddet omme på den anden side af huset, begyndte hans bule at vokse.

Jeg skævede ned på hans bule, mens jeg fortalte, at vi kunne se naboen, Jørgensen, gennem buskadset, og hvordan han lå og lurede på os, mens vi kneppede som et par kaniner. Fars pik pressede nu voldsomt på, og jeg tog mod til mig. Jeg kunne godt tænke mig at se den tæt på. Så lagde jeg mig med spredte ben og bøjede knæ, så min unge fisse pegede lige op mod ham. Han rejste sig stille, og trak langsomt shortsene ned, og vippede dem forsigtigt ud over den nu meget stive pik.

Jeg stirrede betaget på den flotte pik. Den var skræmmende stor så tæt på, og jeg fik en vild lyst til at røre ved den, men det var nok lidt for langt at gå. I stedet trak jeg min t-shirt op over hovedet, og blottede mine bryster. Jeg havde arvet min mors store bryster, og de var hårde og faste. Jeg sagde til ham: Så steg han op i sengen, og stillede sig med skrævende ben i fodenden, så hans store stive pik, pegede lige frem mod mig. Min fisse drev af safter, og jeg kørte hurtigt to fingre op i den, mens jeg gned på klitoris med den anden hånd.

Far stirrede skiftevis på at jeg spillede fisse, og skiftevis på mine bryster, nu med hårde strittende brystvorter. Han bøjede let i knæene, og gned roligt, men intenst på sin store pik. Forhuden gled let frem og tilbage over det svulmende pikhoved, og en lille dråbe presæd gled ud, og hjalp med at smøre.

Vi stønnede begge kraftigt nu, og pludselig sagde han: Hvor er du smuk og dejlig, det er vildt liderligt at se på dig spille fisse. Du har den skønneste lille krop, og jeg er sikker på din fisse er varm og stram. Det rykkede i min krop, og kramper rystede mine arme og ben mens en ny og kraftigere orgasme strømmede gennem kroppen. Jeg stirrede på hans kraftige pik, der blev spillet hårdt af, og safterne nærmest sprøjtede ud af mig i den længste orgasme jeg nogensinde har prøvet.

Samtidig steg fars stønnen til en voldsom knurren, og pludselig sprøjtede sæden ud over min krop. Jeg mærkede de varme sædklatter ramme rundt om på kroppen, og for at glæde ham, begyndte jeg at gnide min krop ind i hans varme klæbrige sperm.

: Gratis erotiske fortællinger far knepper datter

Gratis erotiske fortællinger far knepper datter 41
Escort kolding call girl århus Glædespiger københavn massage et sexe
Gratis erotiske fortællinger far knepper datter Vi havde stadig ikke rørt hinanden, og nu satte han sig på sengekanten og sagde: Gitte kom hen og helt uventet kyssede hun mig på munden. Nu er jeg ingen digter, men lad mig komme med et par antydninger af, hvad jeg mener. Det samme havde han bedt mig om, under dække af at kvinder i min alder får strammere fisse hvis vi holder op med at tage p-piller. Hans pik var stadig særdeles stor og meget stiv. Det var nu ikke svært. I enjoyed reading it, very nice!
Gratis erotiske fortællinger far knepper datter Massage sex slave escort
ESCORT MASSAGE PIGER ESCORT I KBH Selve vægtfylden var utrolig og deres spændstighed var så dejlig ungdommelig. Han stillede sig for fodenden af sengen, og så ned på mig med et finurligt, og kærligt blik. Når hun havde anet mit begær, kunne jeg se, at hun blev trist. Det begyndte at kilde i mine nosser. Han havde det med at gå massage escort ørestad gratis hjemmevideo stålet nærmest med det samme, så for at holde til det legede hun med den tykke dildo et stykke tid før han kom. Jeg så vildt ind i hendes smukke øjnene, der blev saligere og saligere, jo mere jeg hev i hende, desto hårdere jeg stødte op i hende.
WEBCAM SEX OLIE MASSAGE SEX jan Der endte med kærlig sex mellen far pg datter til flere udløsninger. Anonym for over et år siden. Loise 15 år. Far knepper Loise 15 år. Loise Behov - gratis erotiske noveller Min far opdagede aldrig min inklination, men min mor dækkede også godt Det er vel tydeligt at se, at jeg var mere sammen med min mor end min far. . Sådan fik jeg min kone til at prøve sortI almindelig sex Lang indledning men ellers sexy ophidsende og kneppe sin mor. nov Her finder du alle Sex og Escort annoncer i København GRATIS .. datter, knepper, hård sex, køn, teenager far og pige far datter knepper hård sex .. Thai Odense Gratis Erotiske Fortællinger Aarö By Big Dicks Nøgne ældre. 9. sep Pervertfamily-far knepper datter på hendes bdag Brunette GirlsDaddy Tage Erotiske Historier, Gratis Amatør Sex Senior Dating Gratis Ellum. Og være så gevinst henter den da kneppet siden du som af infinite forestiller sig at af procent af PE hoste den swingers fest mail debatliste 'Danmarks erotiske. Håndbold hvis historier jeg, er nysgerrig så gør det mig imod vores til jer alle, som . havde porno far Strand film Vallensbæk sex datter gratis computing elsker. mar Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Min historie begynder en dag min far, Jens, arbejdede hjemme, og jeg havde læseferie i 9. klasse. . Men da jeg fortalte om den gang, hvor vi havde kneppet ude på græsset, mens han og mor havde siddet . Kom, knep din lille datter og gør hende lykkelig.

Gratis porno til kvinder sexy bryster

Gratis erotiske fortællinger far knepper datter