Casual Sex Rebild

Snak Fredericia

Tantra massage par tantra massage til mænd

tantra massage par tantra massage til mænd

Hej Heidi Min kæreste og jeg vil gerne prøve tantramassage sammen. Vil gerne inden høre lidt om forløbet samt se billede af Jer begge. Kære Joan jeg sender billeder og info om vores dejlige parmassage på mail til dig kh Heidi. Jeg vil gerne høre lidt om par massagen og har nogle spørgsmål. Kære Thomas jeg sender lige en mail til dig, så kan du altid skrive til mig med dine spørgsmål kh Heidi.

Vi er et par der gerne vil høre mere om jeres seriøse kærlige Tantra par massage og se billeder af jer begge. Jeg tænker på at overraske min kæreste m en tantra par massage. Jeg har nogle spørgsmål inden, f. Vi er et par på 50 år som igennem længere tid har talt om tantra massage, men har dog ikke studeret det i detaljer, og nu vil jeg overaske min kone med en behandling, og efter at have læst lidt om jer tillader jeg mig hermed at rette henvendelse omkring behandling, og forløb m.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer.

Massage til par Tantra skaber et varmt, kærligt, erotisk og åbent rum. Massage gives af Heidi og hendes mand. Prisen for par massage er  ,- Massagen tager 1,5 — 2 timer.

Hej Heidi, Min kone og jeg er nyskjerrige på tantra for par, kan du måske beskrive forløbet lidt nærmere og sende et par billeder af jer begge? Kære Didrik jeg sender gerne et par billeder til jer på mail kh Heidi. Det føles uvirkeligt at ligge dér, nøgen og alene med adrenalinet på fuld speed i mine årer, og jeg spænder i hele kroppen, da døren går. Jeg tør slet ikke kigge på ham og har mine øjne fast lukket i.

Han spørger vist nok, om jeg ligger godt, jeg mumler et svar. Hvad betyder kvinder for mænds sundhed? Min ryg spjætter, da hans fingerspidser meget forsigtigt stryger hen over den i ultralette bevægelser.

Jeg prøver at tvinge min vejrtrækning i ro, at flyde med, bare at være. Det lykkes ikke ret godt. Hans hænder og min ryg er glatte af fed olie, i lang tid stryger han bare ryggen og mine skuldre med lange, rolige og bløde strøg.

Jeg begynder at falde lidt ned, min ånde-dræt bliver roligere, men mine tanker myldrer rundt, jeg tænker tusinde ting på en gang og tvinger mig til at koncentrere mig om, hvor han rører mig, blot at mærke berøringen lige dér, hvor den er, som han instruerede mig i på forhånd. Totalt blottet Jeg mærker, hvordan hans hænder bevæger sig udad og nedad til min lænd og balder. Han sætter sig til rette mellem mine ben. Nu er jeg totalt blottet. Jeg er normalt et meget kropsligt blufærdigt menneske over for fremmede, men på en eller anden måde tænker jeg på massøren som et professionelt menneske, der jo har set op i skødet på tusinde kvinder før mig.

Og det giver mig ro. Han stryger mine ben og balder, og jeg mærker min krop svare ved at blive blød og afslappet. Jeg giver mig nu, stritter ikke længere imod, for nu er jeg jo alligevel blottet, og der er ikke mere at skjule.

Efter lang tid lægger han sig ind til mig og holder om mig. Vi ligger bare der og trækker vejret sammen. Det er trygt og varmt, og en lille smule underligt for mig at være så intim med et fremmed menneske. Nu skal jeg om på ryggen.

Igen skal jeg lige bruge et par minutter på at falde til ro i den nye position. Han placerer sig ved mit hoved, tager forsigtigt mine arme op, så jeg holder ham om livet, og han begynder at røre mine sider, min mave og mine bryster.

Alt er lange, blide strøg, olie, varme, musik, den fremmede duft af ham. Det hele flyder sammen. Min krop flyder sammen. Tænker ingenting om noget. Enkelte gange minder han mig om at trække vejret helt ned i maven, men ellers er han tavs. Jeg åbner ikke øjnene en eneste gang, og nu er det, som om jeg svæver gennem farver og lys. Hans hænder har fundet en rytme på mine bryster, ned på maven og op igen. Han siger, at han er klar over, jeg ikke vil have yoni-massage, og om det er okay, at han stryger let hen over venusbjerget.

Ja, ja, alt er okay nu. Længe holder han den rytme. Bryster, mave, venusbjerg og op igen. Jeg registrerer en tanke, der bobler op langt væk fra — aha, det er så nu, det bliver erotisk.

Hele min krop synger blidt. Alle celler er vågne og i live, og jeg mærker hele min krop fra den yderste del af tåen til det øverste af min hovedskal, som om jeg ligger og skvulper i varme bølger. Sangen bliver højere, mere intens, og jeg føler mig ophidset, men på en anden måde end "tag mig nu". Jeg forstår nu, hvad de mente med at fordele den seksuelle energi i hele kroppen — det er netop det, der sker — og det føles vidunderligt.

Syngende, summende og dirrende af energi. Jeg mærker, hvordan han ændrer rytmen, vi nærmer os afslutningen af massagen, og igen lægger han sig ind til mig og holder om mig. Jeg takker ham, og jeg mener det. Vi mødes alle fire igen, dampende og glinsende af olie, med et håndklæde om kroppen. Det går op for mig, at jeg overhovedet ikke har tænkt på, hvad der foregik i det andet rum, og det er dejligt at se min mand igen, med røde kinder og strålende glade øjne.

Dér forstår jeg, hvorfor vi ikke blev masseret i samme rum — for bare at kunne give sig helt hen, uden at have opmærksomheden andre steder end på sig selv. Se 10 grunde til, at sex er sundt. Hvor meget sex er nok for at få et lykkeligt parforhold? Fie er 44 år, journalist og selvstændig kommunikationskonsulent.

Hun er under uddannelse til psykoterapeut på Københavns Gestalt Institut på tredje år. Har kendt Michael i 12 år, og har to børn.

.

I har også mulighed for at stille spørgsmål om både tantra og tantramassage. Efter undervisningen er der igen mulighed for at tale med massøren og stille spørgsmål, og eventuelt få nogle supplerende øvelser med hjem, der passer til lige jer. Vores undervisningsforløb for par sigter mod at genvække, styrke og inspirere gnisten, lysten, kærligheden og væksten i jeres parforhold, og er ikke en uddannelse i at give tantramassage på professionelt niveau.

Lær at bringe gudinden frem i din elskede! Enhver kvinde har sin egen skønhed og feminine kraft og du kan hjælpe din elskede til at slappe af, føle sig elsket og opdage kilden til hendes eget indre lys og udstråling. De fleste kvinder har svært ved at slippe selvkritikken og hæmningerne, og træde ind i deres sande, fulde og frie kvindelighed. En kærlig tantramassage fra deres elskede, der ikke gives for at få noget igen, er en fantastisk gave der hjælper kvinder til at åbne op for deres energi, sande væsen, og til at overgive sig til mandens hjerte og styrke — og til hendes eget ekstatiske potentiale.

Under massagen er kvinden nøgen, mens både manden i parret og underviseren beholder undertøjet på. I kan også vælge som par begge to at være nøgne — det er også helt fint. Undervisningen foregår i en rolig og kærlig atmosfære, hvor det både er tilladt at stille spørgsmål og lære for manden, og også at overgive sig og nyde det for kvinden.

Under massagen vil både underviseren og manden i parret sammen give massage til kvinden, hvor massøren viser og vejleder. Vi anbefaler at I har været til tantramassage hos os før I kommer til undervisning, så I selv har prøvet hvad en tantramassage er, og hvordan den opleves på egen krop. Det er ikke en forudsætning for at komme til undervisning, men en varm anbefaling. Lær at bringe din mand i kontakt med sin maskuline kerne og essens. Enhver mand har en indre helt der kan det hele, men de har brug for den kvindelige energi, kærlighed, omfavnelse og sensualitet.

De fleste mænd har svært ved at slippe ansvaret, rollerne og det målbevidste, der altsammen er fantastiske kvaliteter i arbejdslivet, og i stedet træde ind i deres sande maskuline styrke og evne til at sanse med hele kroppen, så de virkelig kan være tilstede i nuet, hjertet, sanseligheden og den ekstatiske nydelse. En sanselig, forførende og opløftende tantramassage fra hans elskede, hvor han bare skal modtage, er en fantastisk mulighed for for en mand til at få ro i hovedet og lære at være helt afslappet og fokuseret, selv når der er meget energi og intense oplevelser.

Undervisningen foregår i en rolig og kærlig atmosfære, hvor det både er tilladt at stille spørgsmål og lære for kvinden, og også at modtage og nyde det for manden. To book a massage call or send us an email at  info tantra-temple. Undervisning i Tantramassage for Par Lær at give tantramassage til din elskede… fyld jeres kærlighedsforhold med endnu mere nærvær, kærlighed, nydelse, lyst, tiltrækning og selvudvikling.

Lær at give hinanden en dybt sanselig, nydelsesfuld og kærlig massage Lær om givende berøring modsat tagende berøring Lær at lægge tankerne til side og være fuldt tilstede og nærværende i berøringen Lær at bringe mere gnist, sanselighed og livsglæde ind i parforholdet Lær at gå fra dyb afspænding til sensuel nydelse og hjertets ekstase Lær om primære og sekundære erogene zoner I Tantra Templet vil vi gerne dele af vores viden og erfaring, derfor tilbyder vi undervisningsforløb på 3 gange, mand-til-kvinde og kvinde-til-mand.

Tantra kan være en ny måde at opleve sin seksualitet på og kan give jer inspiration i jeres seksuelle liv i fremtiden. Hejsa Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om par sessionen, foregår det i samme lokale eller er det i adskilte lokaler, samt kunne også godt tænke mig at se hvem massørerne er. Jeg pønser på at overraske min hustru, vil det være en god ide??? Hej Jeg tænker på at høre mere om par massage også er vi et ungt par: Kære Denis Jeg sender lidt flere informationer til dig på mail og naturligvis et billede af os begge kærlig hilsen Heidi.

Min kone og jeg er nyskjerrige på tantra for par, kan du måske beskrive forløbet lidt nærmere og sende et par billeder af jer begge? Hej Heidi Min kæreste og jeg vil gerne prøve tantramassage sammen. Vil gerne inden høre lidt om forløbet samt se billede af Jer begge. Kære Joan jeg sender billeder og info om vores dejlige parmassage på mail til dig kh Heidi. Jeg vil gerne høre lidt om par massagen og har nogle spørgsmål. Kære Thomas jeg sender lige en mail til dig, så kan du altid skrive til mig med dine spørgsmål kh Heidi.

Vi er et par der gerne vil høre mere om jeres seriøse kærlige Tantra par massage og se billeder af jer begge. Jeg tænker på at overraske min kæreste m en tantra par massage. Jeg har nogle spørgsmål inden, f. Vi er et par på 50 år som igennem længere tid har talt om tantra massage, men har dog ikke studeret det i detaljer, og nu vil jeg overaske min kone med en behandling, og efter at have læst lidt om jer tillader jeg mig hermed at rette henvendelse omkring behandling, og forløb m.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vi giver ikke massage til jer begge i samme rum, da det er meget vigtigt for en tantramassage at man fokuserer på den indre oplevelse og på hvad der sker i din egen krop, energi, tantra massage par tantra massage til mænd, sind og følelsesliv, og det er ikke muligt når ens partner også er i rummet. Pakke 2 Denne pakke inkluderer en indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale — alt i alt 2,5 timer. Yoga Nidra kaldes også 'bevidst yogisk søvn', og det er en dyb afspændingsteknik, der giver os mulighed for at bevæge os udover sindets normale begrænsninger så vi kan komme i kontakt med vores væsens essens. Så er det nu. Denne pakke inkluderer en kort indledende samtale, muligheden for at stripper odense søger stor pik bad, tantramassage og afsluttende samtale — alt i alt 2 timer.

: Tantra massage par tantra massage til mænd

Amalie sex caty escort 315
INTIM MASSAGE HOLBÆK ESCORT NÆSTVED Gratis porno video klip århus luder
Escort girl website private film porno 695
Elsker søges gratis erotiske noveller Mental Klarhed - hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din bevidstgørelse og til at blive bedre til at beherske sindet, så du selv vælger hvad du tænker. Jeg er mand, overvejende heteroseksuel og har i mange år beskæftiget mig med tantramassage. Tantrakurser Tantrakurser grupper Rød tantra for begyndere Tantrasex for par I weekend Pik i fisse pigesex i tantramassage 8 dg Kærlighedshjulet tantrakursus weekend. Intim — med en anden Vi kigger hinanden dybt i øjnene og banker på. Det hele flyder sammen. Kunne dig og din partner tænke jer at få ny viden, inspiration og hjælp til at vække gnisten, intimiteten, nærheden og forelskelsen igen? Parmassage forgår ved at I ankommer sammen til adressen, og at vi så alle fire taler dagen igennem over en kop te.
Tantra massage par tantra massage til mænd Undervisning i Tantramassage for Par Lær at give tantramassage til din elskede… fyld jeres kærlighedsforhold med endnu mere nærvær, kærlighed, nydelse, lyst, tiltrækning og selvudvikling. Et par uger forinden popper en annonce op i mit feed på Facebook: Her er den ultimative orgasme-guide. Du kan vælge mellem 3 forskellige slags meditationer i vores Meditation-Add-Ons: Tantrakurser Tantrakurser grupper Rød tantra for begyndere Tantrasex for par I weekend Uddannelse i tantramassage 8 dg Kærlighedshjulet tantrakursus weekend. Dernæst får I mulighed for at komme i bad vi har sæbe og håndklæderog lægge jer til rette i hvert jeres smukt udsmykkede massagerum.

PIKSLIKKER SLIKKE FISSE PORNO

Snæver fisse webcam chat dk

ESCORT I HELSINGØR ESCORT TJEJER