Casual Sex Rebild

Snak Fredericia

Tantramassage til mænd københavn sex med modne damer

tantramassage til mænd københavn sex med modne damer

Tjek den nyslåede liste og bliv klogere på sommerhittets solrige anatomi. Internationalt Italiens nye regering lukker havnene for redningsskib med nødstedte om bord Varslet hård udlændingepolitik fra Italiens regering begynder at tage form.

Spanien tilbyder at tage imod det afviste skib. Spanien vil tage imod strandet migrantskib efter Italiens NEJ. Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet Chefredaktøren anbefaler. Der gik noget galt. Luk beskedvindue Nyhedsbrevet Chefredaktøren anbefaler er kun for abonnenter! Første måned 1 kr. Luk beskedvindue Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet Chefredaktøren anbefaler Men vi har en hel række andre nyhedsbreve, som måske kunne interessere dig.

Derfor er han så farlig«. Folk leger sensations­journalister ved ulykker. Sportsdøgnet Vraget Bendtner fik det sidste kvarter i Rosenborgs nederlag. Kultur »Det er porno! Biler Tyskland kræver Arbejdsmarked Postnord fyrer 2.

Dansk økonomi Stærk dansk krone sætter eksporten i største bakgear i 21 år. Politik Fire partier mødtes med borgere i dag for at tale om, hvordan cannabis kan legaliseres i Danmark, men enigheden udeblev Sundhedsstyrelsen udgiver guide om stoffer til unge næsten blottet for løftede pegefingre og advarsler. Du får adgang til mere, end du tror: Se alle Politiken Plus' spændende partnerskaber Politikens abonnenter kan drage fordel af eksklusive rabatter på bl.

Køb dit abonnement her, og få alle fordelene som abonnent. Kultur Den første transkønnede i Premier League: Medier Samuelsen vil være Danmarks Bill Gates: Giver 'Factfulness' til danske unge fra Bill Gates giver legendarisk professors bog gratis til alle universitets-dimittender i USA. Noa Redington Noa Redington: Sociald­emokratiet er på vej ud i ukendt terræn. Stabilt bliver det ikke. Men modigt er det. Kultur Nadia Nadim i ny kontroversiel bog: Forbrug og liv Forsker: Mon jeg også kan komme op i en 'kriger to' her?

Tech og Viden på Politiken. David Trads Status på G7-mødet: Hvornår indsætter politiet bevæbnede droner - en amerikansk delstat har allerede åbnet for det. Eller find dig selv: Sidste chance for ansøgning: Kritikerskolen Vil du være en bedre debattør og klædes på til at deltage i den offentlige debat? Er du klar til dagens quiz? Viden Derfor fik menneske­hjernen pludselig vokseværk og gav chimpansen baghjul.

Beboerne drysser rundt som zombier i en spøgelsesby. De har intet mål. Totalsamfundet lurer — og du er bare ligeglad? Forbrug og liv Merri har ekstremt sjælden sygdom: Foto Her forandrer livet sig på 5 kilometer: Frederikssundsvej — fra lav til høj og til lav igen Rejser Smutvej til gaten: Radio24syvs hyggelige 'Ghetto Fitness' er desværre rigtig langt fra virkeligheden. Danmark Borgmester frifundet for at tale grimt om havne­arbejdere, der angiveligt mobbede kolleger.

Internationalt Usbeker bag lastbildrab i Stockholm anker ikke livstidsdom. Han er manden, der vil være landstræner i mange år. Lav personlige fotobøger og fotoprodukter med Picta Picta er en platform til dig, der gerne vil have mere ud af dine billeder. Der er ingen grund til bekymring over socialdemokratisk et-partiregering. De hidtidige har været succesrige SR-regeringer har været undtagelsen siden krigen og ikke et eksklusivt samarbejde.

VM i fodbold VM-døgnet: Svensk jubilar vender hjem efter 17 år i England Flere danske spillere er skeptiske overfor videodommersystemet. Kultur Mød årets Reumert-talenter: Debat Live fra kærligheds­fronten: Har du hørt den gode nyhed? Vi bliver skilt som aldrig før, hurra! Musik Roskilde ændrer reglerne foran Orange Scene: Nu skal man have et særligt armbånd for at komme tæt på. Little Sun Charge Prøv den solcelledrevede mobiloplader med høj ydeevne og indbygget lampe designet af kunstneren Olafur Eliasson.

Tag en uge på iværksætter­skole ude på Reffen og skab dine egne produkter. Forbrug og liv Pensions­selskaber: Vi kan ikke løse alle verdens problemer Pensioner i etisk gråzone: Opsparing vokser sig tyk på bekostning af miljø og menneske­rettigheder. Ugens ord I Sorø ringer man hensynsfuldt med ringklokken. Internationalt Madeleine Albright om Trumps Nordkorea-strategi: CPH Stage har efter seks år for alvor bevist sin eksistensberettigelse Det politiske teater er kommet tilbage som markant tendens.

Rejser Storbyferie for hele familien? Sveriges næststørste by er også for børn Göteborg er måske ikke det første sted, du tænker på, hvis du planlægger en storbyferie for hele familien. Enorme ambitioner I juli blev Wolverhampton overtaget af den kinesiske investeringsgruppe ved navn Fosun Group, som bliver ledet af mangemilliardæren Guo Guangchang. Han er den Så da chancen for at genrejse en af Englands mest traditionsrige klubber tilbød sig for to år siden, var den simpelthen for god til at sige nej til.

Der er i takt med overtagelsen blevet sat helt nye ambitioner for fremtiden i Wolverhampton. Dem valgte klubbens bestyrelsesformand Jeff Shi at løfte sløret for i november Det er selvfølgelig en bedrift i sig selv at være en lille Premier League-klub, men det er ikke vores mål. Vi vil opbygge et stærkt hold, sagde Shi til Daily Mirror og fortsatte: Vi bygger ikke et hus, men et gods!

Vil spille med transfermusklerne Som resultat af det nye høje ambitionsniveau har også transferstrategien på Molineux gennemgået en omfattende forvandling. Wolverhampton var i årene før overtagelsen presset til at hente spillere fra de nederste hylder, men det er ikke længere tilfældet — tværtimod.

Klubben spillede allerede med transfermusklerne i sidste sommer, hvor Ruben Neves blev hentet i FC Porto for den nette sum af millioner kroner. Der var året forinden også snak om at hente Anderson Talisca i Benfica, men han valgte i sidste ende at skifte til Besiktas. Til sommer venter endnu et opsigtsvækkende transfervindue for Wolverhampton.

Klubben kommer uden tvivl til at forstærke sig heftigt forud for sin tilbagevenden til Premier League, og mon ikke, at der i den forbindelse kommer et enkelt eller to store navne op af hatten. Det er i hvert fald ikke manglen på penge, som skulle kunne forhindre dette i at ske. Noget stort under opsejling Det skal i de kommende år blive spændende at følge Wolverhamptons udvikling. Hvis den fortsætter i samme tempo som nu, så tyder noget på, at klubben inden for en overskuelig fremtid kan etablere sig selv i Premier Leagues top, eller måske endda endnu højere.

Rammerne er i hvert fald til det. Foruden en masse milliarder, så råder klubben også over en manager, der indtil nu har formået at få det absolut bedste ud af en i forvejen profilbesat spillertrup. Nuno Espírito Santo er da heller ikke, hvilken som helst mand at have på sidelinjen. Han har tidligere stået i spidsen for prominente klubber som Valencia og FC Porto, og selvom jobbet på Molineux er det mest udfordrende, kan han meget vel blive manden til at tage Wolverhampton ind i en ny stor æra.

Men selv, hvis det ikke skulle blive ham, der får den rolle, skal en anden nok få den. Den orangeklædte klub er nemlig under genrejsning. Se alle magasin-artikler her. M'Baye Niang — taler 23 timer med træner. Afrikaneren er venner med Pogba og Balotelli - samt meget omrejst. Nu gælder det VM for Senegal. Da Watford med sejren over West Brom for godt et år siden tog et afgørende skridt væk fra Premier Leagues nedrykningsstreg, skyldtes det ikke mindst — M'Baye Niang.

Et mål og en assists blev det til i sejren på Efterfølgende sagde Watford-manageren Walter Mazzarri: Den årige udlejede angriber fra AC Milan er opmærksomhedskrævende og har også været centrum for meget ballade. Masser af rekorder Niang har også været et helt unikt talent. Da han blot var 16 år og dage, blev han den yngste senior-spiller nogensinde til at spille for Caen, og derudover er han stadigvæk den tredje yngste spiller til at score i Lique1. Inden præstationerne for Caen var Niang kommet til klubbens akademi som årig fra Les Mureaux, som er en tarvelig forstad til Paris med masser af industri og generelt et ikke særligt charmende sted.

Vicepræsidenten fik arrangeret et privatfly til Niang og hans familie, hvilket fik dem til at vælge Milano-klubben blandt flere bejlere. Klarede kampen imod Premier League-løverne I Premier League gik det dog gået så godt, at Watford forsøgte at gøre handlen permanent, men lykkedes ikke og i stedet havnede han i Torino, hvor han har haft en rimelig sæson. Med hurtighed, masser af energi og en stor arbejdsradius har Niang gjort det rigtig godt og presset synes ikke at påvirke ham: Jeg har styrken til at spille i en storklub og liga, da jeg ikke er bekymret for presset.

Siden hans ankomst i har Milano-klubben haft et hav af forskellige trænere, som ikke har vist meget tillid til angriberen. Blot 67 kampe herover fem sæsoner er det blevet til, og det har kastet blot otte Serie A-mål af sig.

I samme periode fik Niang en stor bøde i Milan for at lægge en video op på Instagram, hvor han hopper ud fra en hotel-balkon. Endvidere har han fået et års karantæne fra det franske ungdomslandshold, efter han havde besøgt en natklub. Noget af en omvæltning af knægten der er opvokset under fattige kår med senegalesiske forældre i Les Mureaux til de hotteste diskoteker i Paris med Antonio Griezmann… og nu fortsætter han på det senegalesiske landshold.

Efter han i Watford talte 23 timer i døgnet med sin træner… og fortsættelsen følger sikkert — både på og udenfor banen. Holdspilleren er ved at udvikle sig til en Premier League-profil — samt en nationhelt på Island. Kampen endte med, at Swansea vandt efter et mål af hver af Ayew-brødrene.

Det sjældne udfald, at to brødre fra Ghana ender med at score for hvert sit hold i en Premier League-kamp samt, at Villa-nederlaget kostede manager Tim Sherwood jobbet, fyldte i de efterfølgende dage de engelske aviser.

Dette er måske ikke helt rimeligt — for havde det ikke været for det flotte frisparksmål af en Swansea-spiller, havde kampen helt sikkert fået et andet udfald… målet blev scoret af Gylfi Sigurdsson. Selvsamme aviser blev dog fyldt med overskrifter om Sigurdsson, efter midtbanespilleren blev matchvinder på Anfield i walisernes sejr på i starten af Islændingen bevarede fatningen, da Simon Mignolet kom flyvende ud imod den lidt løse bold, som Sigurdsson sikkert sparkede ind. Samme kølighed havde Swansea-profilen kort tid efter, da han på flotteste vis udlignede direkte på frispark imod selveste Manchester United.

Dermed flere kapitler til Sigurdssons Premier League eventyr, for den islandske midtbanespiller udlever en livsdrøm. Derudover oplevede Sigurdsson det unikke i at score det afgørende mål på Old Trafford - som han dermed har gjort to sæsoner i træk, hvilket må være noget specielt. Sigurdsson har nemlig hele livet været stor fan af Manchester United, så da han den Efterfølgende har han fortalt om, hvordan hans telefon nærmest brød sammen med venlige SMS'er efter kampen, og efter kampen blev han også fotograferet sammen med sit helt store idol — golfspilleren Rory McIlroy, der lige havde vundet en stor turnering ved Bridgesone og var blevet fremrykket til verdens bedste.

Sådanne dage har Sigurdsson ikke oplevet mange af i England, men ikke nok med det. For i starten af scorede Sigurdsson igen på Old Trafford, da Swansea god nok tabte Fra røven af 4. Division til Premier League Som årig ankom Sigurdsson til Reading, og han har oplevet meget trist i engelsk fodbold, da han har spillet i de fire øverste fodboldrækker med alt, hvad det indebærer. Når han kigger tilbage på tiden som knægt i England, fremkommer der dog ofte et smil, når han begejstret beretter om at komme til et land, der havde græs på fodboldbanerne og ikke konstant regnvejr eller bidende kulde.

Det var selveste Brendan Rodgers, der var manager i Reading, og sidenhen blev de to faktisk genforenet i Swansea, da Rodgers lejede Sigurdsson i Hoffenheim.

I afviste midtbanespilleren dog den daværende Liverpool-manager for i stedet at tage til Tottenham. Her tilbragte han to gode sæsoner, og derfor var det en smule underligt, at den rige London-klub valgte at sælge ham til Swansea for blot 80 millioner kroner. I Swansea fortsatte formfremgangen allerede fra den føromtalte første kamp på Old Trafford, og han fandt sig straks til rette på midtbanen - sammen med Jonjo Shelvey, som var blevet kasseret i Liverpool af Rodgers.

De to udviklede et unikt samarbejde, selvom Sigurdsson faktisk ikke havde meget til overs for Shelvey, da han ankom til klubben, men spillet på banen udviklede et venskab imellem de to.

Ligeså mange mål som Sneijder, Robben og van Persie — til sammen I maj fik Sigurdsson en unik debut på det islandske landshold, da han både lagde op til et mål samt scorede et mål ved en af sine spidskompetencer — nemlig frispark. På denne måde lavede han flere mål i den føromtalte EM-kvalifikation. Her var Island ikke levnet mange chancer for at hente én af de to første pladser i gruppe A, hvor Tjekkiet, Tyrkiet og Holland også var placeret.

Holland blev som bekendt sorteper, efter Island havde chokstartet i gruppen. Efter tre kampe havde de ni point og en samlet målscore på , selvom de havde mødt Tyrkiet, Letland og Holland.

Senere i kvalifikationen blev Tyrkiet og Holland slået igen — hvilket ikke mindst skyldtes den helt store talisman - Gylfi Sigurdsson. Hele seks mål lavede han i kvalifikationskampe eller det samme som Wesley Sneijder, Arjen Robben og Robin van Persie — til sammen.

Lilleputnationen Island havde narret de store fodboldnationer, og selvom der blot var Landstræner Lars Lagerback sagde i jubelscenerne efter kvalifikationen om Sigurdsson: Han har tidligere scoret meget afgørende mål — på både Anfield og flere gange på Old Trafford. Tænk sig at gøre det som kæmpe Manchester United-fan…. Se alle profil-artikler her. Det er en gyser for alle pengene i den bedste tyrkiske række, hvor fire hold kæmper om mesterskabstitlen.

Tager man et blik over de europæiske ligaer står Manchester City, Barcelona og Paris Saint-Germain til at blive mestre i den hjemlige liga, mens Bayern München allerede har vundet den tyske Bundesliga.

Sådan spiller klaveret dog ikke i Tyrkiet, hvor der i øjeblikket er fire kandidater til at vinde den tyrkiske Süper Lig.

Der resterer 6 runder i den bedste tyrkiske række. Istanbul Basaksehir er til at finde på 1. Abdullah Avcis mandskab har spillet formidabelt i denne sæson, og der var nok ikke mange, der havde troet, at Basaksehir ville lege med i mesterskabskampen ved sæsonens start. På holdkortet er der enkelte spillere, der har været dominerende. Lad os se nærmere på disse: Der er ingen tvivl om, at bosniske Edin Visca har været holdets trumfkort.

Man kan også kalde den årige midtbanespiller for assistkongen, da bosnieren har fundet holdkammeraterne hele 14 gange. Den gamle kending Emmanuel Adebayor optræder også for Basaksehir, og han er suverænt holdets målkonge med 12 kasser i igangværende sæson. Der er ingen tvivl om, at hvis det tyrkiske mesterskab skal havne hos Avci og co. Avcis aggressive spil har givet pote, men holdet skal passe på. Istanbul-klubben har nemlig flest spillere, der er blevet sendt tidligt i bad, og alle mand skal være på banen i de To point længere nedad stien er traditionsklubben Galatasaray, der har vundet mesterskabet hele 20 gange.

Fatih Terims mandskab spiller også bold af øverste skuffe og er uhyggelige på eget græs. Tager vi et kig på holdkortet, er der selvfølgelige nogle spillere, der er de ledende figurer. Franske Bafétimbi Gomis har haft gang i støvlerne og topper suverænt topscorerlisten i Tyrkiet.

Franskmanden står noteret for 26 kasser — fire mere end Burak Yilmaz fra Trabzonspor. Gomis har været godt støttet af midtbaneduoen Garry Rodrigues og Younes Belhanda, der har stået kompakt og været drivkraften på midtbanen.

I Gala-buret har Fernando Muslera reddet holdet flere gange, og keeperen har gjort et godt stykke arbejde mellem stængerne. Muslera er en af de bedste keepere i Tyrkiet — hans ti clean sheets samme som Besiktas og Fenerbahces keepere taler for sig selv. Den store udfordring for Terims mandskab ligger i kampene på fremmed græs.

Gala har blot hentet 17 point på udebane — mindst af de fire tophold. De forsvarende mestre fra Besiktas er blot ét enkelt point bag Gala. Der er ingen tvivl om, at Senol Günes' drenge har gjort et godt stykke arbejde. Efter Champions League-exitet har holdet haft fokus på den hjemlige liga. Selvom holdet flere gange har været bagud, har Günes' mandskab kæmpet til de sidste og kan sagtens gå under betegnelsen comeback-kings - Besiktas har nemlig hentet hele 54 point i de sidste 45 minutter.

Lad os tage et kig på profilerne: Günes har ikke foretaget de store ændringer, eftersom holdet vandt det tyrkiske mesterskab i forrige sæson. Günes er kendt for at skifte formation, da han har en bred trup og mange spillere at vælge mellem.

Dog har formationen vist sig at være den mest optimale. De har scoret henholdsvis 13 og 12 mål i denne sæson. Disse to herrer skal fortsætte denne stime, hvis holdet skal genvinde mesterskabet.

En anden nøglefigur er keeperen Fabricio, der har stået bedst mellem stængerne i Tyrkiet. Den årige keeper har blot lukket 24 mål ind, hvilket gør ham til Tyrkiets bedste keeper. Sammen med Muslera står Fabricio også noteret for 10 clean sheets. Ricardo Quaresma er også en nøglefigur for holdet, men den portugisiske landsholdsspiller har ikke spillet op til sit bedste.

Han har dog stadig tid til at vise, hvorfor han er en god fodboldspiller. Det har været en lang sæson for Besiktas, da de også har haft travlt på den europæiske scene. Holdet vandt suverænt Gruppe G i verdens bedste klubturnering, men blev senere slået ud af Bayern München. Det kan tænkes, at truppen har mange kilometer i benene — derfor Günes måske har roteret så meget. Nu er det altså nu. Er trætheden ved at nærme sig, eller kan spillerne fortsat holde det høje niveau? Rosinen i pølseenden, Fenerbahce, ligger i øjeblikket på fjerdepladsen og forfølger Besiktas.

Der er to points forskel. Fener er jokeren i dette mesterskabsspillet - et hold, der er bedre end deres nuværende placering. Kocaman har ikke vundet det tyrkiske mesterskab siden hans ankomst fra Konyaspor, og vinder Fener ikke mesterskabet i år, kan han være en færdig mand i Istanbul.

I en klub som Fenerbahce er mesterskabet en selvfølge, og Kocaman har været en omtalt herre i de tyrkiske medier. Presset er på Kocaman. Lad os tage et kig på hans holdkort: En af nøglespillerne er Giuliano, der har haft meget at se til i denne sæson.

Kocaman foretrækker at spille med to angribere, så Soldado skal til at finde frem til netmaskerne, hvis mesterskabet skal havne i Fenerbahce for En anden profil er kantspilleren Nabil Driar, der har spillet suverænt på midtbanen. Ikke nok med det flotte spil har han også fundet holdkammeraterne syv gange.

Men vi mangler lige at nævne en mand. Det er Volkan Demirel. Den erfarne keeper er en af de vigtigste brikker på holdet, og hans tilstedeværelse kan være altafgørende for Fenerbahces mesterskabschancer.

...

Tantramassage til mænd københavn sex med modne damer

Sommerens musikalske lydtæppe er ofte solbrændt, sydlandsk og ukompliceret. Men hvem kommer til at stå bag de musikalske landeplager denne sommer? Tjek den nyslåede liste og bliv klogere på sommerhittets solrige anatomi.

Internationalt Italiens nye regering lukker havnene for redningsskib med nødstedte om bord Varslet hård udlændingepolitik fra Italiens regering begynder at tage form.

Spanien tilbyder at tage imod det afviste skib. Spanien vil tage imod strandet migrantskib efter Italiens NEJ. Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet Chefredaktøren anbefaler. Der gik noget galt. Luk beskedvindue Nyhedsbrevet Chefredaktøren anbefaler er kun for abonnenter! Første måned 1 kr. Luk beskedvindue Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet Chefredaktøren anbefaler Men vi har en hel række andre nyhedsbreve, som måske kunne interessere dig.

Derfor er han så farlig«. Folk leger sensations­journalister ved ulykker. Sportsdøgnet Vraget Bendtner fik det sidste kvarter i Rosenborgs nederlag. Kultur »Det er porno! Biler Tyskland kræver Arbejdsmarked Postnord fyrer 2.

Dansk økonomi Stærk dansk krone sætter eksporten i største bakgear i 21 år. Politik Fire partier mødtes med borgere i dag for at tale om, hvordan cannabis kan legaliseres i Danmark, men enigheden udeblev Sundhedsstyrelsen udgiver guide om stoffer til unge næsten blottet for løftede pegefingre og advarsler. Du får adgang til mere, end du tror: Se alle Politiken Plus' spændende partnerskaber Politikens abonnenter kan drage fordel af eksklusive rabatter på bl.

Køb dit abonnement her, og få alle fordelene som abonnent. Kultur Den første transkønnede i Premier League: Medier Samuelsen vil være Danmarks Bill Gates: Giver 'Factfulness' til danske unge fra Bill Gates giver legendarisk professors bog gratis til alle universitets-dimittender i USA. Noa Redington Noa Redington: Sociald­emokratiet er på vej ud i ukendt terræn.

Stabilt bliver det ikke. Men modigt er det. Kultur Nadia Nadim i ny kontroversiel bog: Forbrug og liv Forsker: Mon jeg også kan komme op i en 'kriger to' her? Tech og Viden på Politiken. David Trads Status på G7-mødet: Hvornår indsætter politiet bevæbnede droner - en amerikansk delstat har allerede åbnet for det. Eller find dig selv: Sidste chance for ansøgning: Kritikerskolen Vil du være en bedre debattør og klædes på til at deltage i den offentlige debat?

Er du klar til dagens quiz? Viden Derfor fik menneske­hjernen pludselig vokseværk og gav chimpansen baghjul. Beboerne drysser rundt som zombier i en spøgelsesby. De har intet mål. Totalsamfundet lurer — og du er bare ligeglad? Forbrug og liv Merri har ekstremt sjælden sygdom: Foto Her forandrer livet sig på 5 kilometer: Frederikssundsvej — fra lav til høj og til lav igen Rejser Smutvej til gaten: Radio24syvs hyggelige 'Ghetto Fitness' er desværre rigtig langt fra virkeligheden.

Danmark Borgmester frifundet for at tale grimt om havne­arbejdere, der angiveligt mobbede kolleger. Internationalt Usbeker bag lastbildrab i Stockholm anker ikke livstidsdom. Han er manden, der vil være landstræner i mange år. Lav personlige fotobøger og fotoprodukter med Picta Picta er en platform til dig, der gerne vil have mere ud af dine billeder.

Der er ingen grund til bekymring over socialdemokratisk et-partiregering. De hidtidige har været succesrige SR-regeringer har været undtagelsen siden krigen og ikke et eksklusivt samarbejde.

VM i fodbold VM-døgnet: Svensk jubilar vender hjem efter 17 år i England Flere danske spillere er skeptiske overfor videodommersystemet. Kultur Mød årets Reumert-talenter: Debat Live fra kærligheds­fronten: Har du hørt den gode nyhed? Vi bliver skilt som aldrig før, hurra! Musik Roskilde ændrer reglerne foran Orange Scene: Nu skal man have et særligt armbånd for at komme tæt på. Little Sun Charge Prøv den solcelledrevede mobiloplader med høj ydeevne og indbygget lampe designet af kunstneren Olafur Eliasson.

Tag en uge på iværksætter­skole ude på Reffen og skab dine egne produkter. Forbrug og liv Pensions­selskaber: Vi kan ikke løse alle verdens problemer Pensioner i etisk gråzone: Opsparing vokser sig tyk på bekostning af miljø og menneske­rettigheder. Ugens ord I Sorø ringer man hensynsfuldt med ringklokken. Internationalt Madeleine Albright om Trumps Nordkorea-strategi: CPH Stage har efter seks år for alvor bevist sin eksistensberettigelse Det politiske teater er kommet tilbage som markant tendens.

Ligner ikke en bestyrelse - for en fodboldklub For at en investering som denne skulle blive rentabel, forventer flere eksperter, at investorerne i AC Milan også vil investere i andre ting i den italienske modeby - som ejendomme og en masse nye butikker. Udvælgelsen til bestyrelsen indikerer også dette. Kun et medlem havde en fortid fra fodboldens verden - nemlig Marco Fassone. Forretningsmanden Bo Lu kommer fra en kapitalfond og Xu Renshuo er tidligere entreprenør, mens der — udover Fassone - er kommet tre italiener med.

Marco Patuano kommer fra et italiensk teleselskab, Roberto Cappelli er advokat og Paolo Scaroni har været hos et oliefirma. Samlet set er det forretningsfolk, som har gigantisk mange penge, men dem kan der også blive brug for, hvis AC Milan skal tilbage til den europæisk top, men vil bestyrelsesmedlemmerne også investere i klubben? AC Milan spiller en massiv rolle i italiensk fodbold og er også en del af den nationale stolthed, men denne kan godt lide et knæk.

For opfattelsen og historien om Milans nye ejer har en skyggeside. I forbindelse med klubovertagelsen sagde Berlusconi: Det er nu snart syv år siden, at Milano-holdet sidst har vundet det italienske mesterskab, men kan de fortsætter med at opruste truppen efter de har fået styr på økonomien — kan de komme til at true usårlige Juventus.

I sidste regnskabsår skulle AC Milan have haft et underskud på millioner kroner, så der venter en stor opgave — både på og udenfor San Siro - og meget er fortsat italiensk kaos. Verdens ældste erhverv og Serie B På stadion var der også italiensk kaos, men også en underlig stemning af usikkerhed på fremtiden — for dette nye hold som skal præstere nu. Opbakningen fejlede dog ikke noget for de næsten De sendte klare hilsner til Inter-fansene med håb om en god fremtid for deres mødre indenfor verdens ældste erhverv og Hellas Verona fik også en humorrisk hilsen med på vejen med held og lykke i næste sæson, nu hvor de skal spille om lørdagen.

I Italien er der en tradition for, at de fleste Serie B-kampe spilles om lørdagen, mens Serie A primært spilles om søndagen. Her spiste vi fantastisk mad dagen inden kampen, og hurtigt faldt jeg i snak med den jurastuderende Giulio, som viste sig at have en unik fodboldindsigt. Han forstod dog ikke, hvorfor jeg ikke hellere ville se søndagens kamp, hvor Inter endte med at slå Udinese med Han blev dog helt flakkende i øjnene, da snakken faldt på sæsonens sidste kamp mellem Inter og Lazio.

En kamp som meget vel kan ende med en direkte duel om Champions League-pladsen til næste sæson. Resultatet betyd, at Inter i stedet sluttede på tredjepladsen og dermed ikke på en Champions League-givende position. Hjemmeholdet så faktisk ganske harmoniske ud, men sådan startede sæsonen ikke. Sommerens indkøb på omkring 1,5 milliard kroner kunne træner Vincenzo Montella ikke udnytte, og i november blev han fyret. I stedet blev Gennaro Gattuso ansat efter en meget blandet trænerkarriere.

I slutningen af den aktive karriere var han spillende assistent-træner i schweiziske FC Sion, inden han blev fyret i Maurizio Zamparinis galehus på Sicilien. Så Gattuso var en lottokupon i AC Milan, og den udløste ikke nogen gevinst til at starte med.

Oprykkerne Benevento fik i Gattusos debutkamp som Milan-træner deres første Serie A-point, men siden er det gået helt anderledes — og i kampen mod Hellas Verona kunne man næsten fornemme, hvad Gattuso har bidraget med. Flere gange i løbet af kampen kom en spiller på sidelinjen for at klappe den meget medlevende træner i hænderne.

Gattuso ligner som træner den gigantiske fighter, som han var som spiller. Han spillede hele officielle kampe for Milano-klubben — alle med et gigantisk klubhjerte for klubben fra Ånden og attituden til aldrig at give op er blevet hos mig.

Jeg vil aldrig tabe; end ikke når jeg spiller bordfodbold mod min søn. Den er der altid. Men jeg har taget en uddannelse for at blive træner, og de forærede mig ikke min licens. Man kan ikke kun forberede sig på kampe kun med hjerte og vilje. Man skal også arbejde på den fysiske form og den tekniske og taktiske forberedelse. Vildskaben og vindermentaliteten er også blevet indplantet på det nuværende AC Milan-hold. For i næsten 80 dage tabte de ikke — inden Arsenal mødte dem i Europa League.

Den gode periode sendte Milan op imod de europæiske pladser, og dermed var Gattuso lykkedes med det, som andre tidligere spillere fra AC Milan — som Clarence Seedorf eller Filippo Inzaghi — ikke var lykkedes med. Nemlig at få succes som både spiller og træner i klubben.

Måske fordi Gattuso havde indført den tiltalende spillestil med masse af hjerte — men måske også fordi, at han er et helt specielt menneske. Sammenlagt fik han Men han beskriver også, hvordan han og Daniele De Rossi tømte en skumslukker ud over Gattuso i forbindelse med en VM-kvalifikationskamp til VM , hvor Gattuso ikke var taget med holdkammeraterne i byen. Samlet set har Pirlo dog stor respekt for Gattuso, og han har endvidere skrevet: Kroppe bliver ældre, men karisma ældes ikke.

Man løber mindre, men ens personlighed betyder mere. Alene at have den viden reducerede drastisk mulighederne for, at folk fuckede op. Sådan var det dengang, hvilket står meget godt i tråd med dette citat fra træneren Gattuso: Jeg forventede ingenting, da jeg ankom, jeg vidste bare, at jeg havde fået udleveret en varm kartoffel.

Jeg kan lide at lide. Jeg nyder ikke ting, der er for nemme, så jeg valgte Milan, fordi det er mit hjem. Jeg bar denne trøje i 14 år; den er en del af mig. At arbejde her er vidunderligt, og vi må se, hvordan det ender, skulle Gattuso have sagt ifølge Tipsbladet. Et nummer som Andrea Pirlo blandt andet har spillet med siden årstusindeskiftet sammen med store fodboldnavne som Rui Costa, Clarence Seedorf, Rivaldo, Kaká og Ronaldinho.

Der er opsejling til noget stort i Wolverhampton Wanderers. I lørdags sikrede Wolverhampton Wanderers sig en velfortjent oprykning til Premier League, og derfor er klubben fra West Midlands kommet på alles læber i England.

Dette scenarie lå ellers ikke ligefrem i kortene, hvis vi spoler fem år tilbage i tiden. Her nåede Wolverhampton et historisk lavpunkt ved at rykke ned i League One. Nedrykningen til Englands tredje bedste fodboldrække var kulminationen på klubbens største identitetskrise siden de glade 'ere, hvor det blev til hele tre mesterskaber.

I dag er smilene dog igen vendt tilbage på Molineux, og det er takket været en hel del milliarder fra Kina. Enorme ambitioner I juli blev Wolverhampton overtaget af den kinesiske investeringsgruppe ved navn Fosun Group, som bliver ledet af mangemilliardæren Guo Guangchang. Han er den Så da chancen for at genrejse en af Englands mest traditionsrige klubber tilbød sig for to år siden, var den simpelthen for god til at sige nej til.

Der er i takt med overtagelsen blevet sat helt nye ambitioner for fremtiden i Wolverhampton. Dem valgte klubbens bestyrelsesformand Jeff Shi at løfte sløret for i november Det er selvfølgelig en bedrift i sig selv at være en lille Premier League-klub, men det er ikke vores mål. Vi vil opbygge et stærkt hold, sagde Shi til Daily Mirror og fortsatte: Vi bygger ikke et hus, men et gods! Vil spille med transfermusklerne Som resultat af det nye høje ambitionsniveau har også transferstrategien på Molineux gennemgået en omfattende forvandling.

Wolverhampton var i årene før overtagelsen presset til at hente spillere fra de nederste hylder, men det er ikke længere tilfældet — tværtimod. Klubben spillede allerede med transfermusklerne i sidste sommer, hvor Ruben Neves blev hentet i FC Porto for den nette sum af millioner kroner.

Der var året forinden også snak om at hente Anderson Talisca i Benfica, men han valgte i sidste ende at skifte til Besiktas. Til sommer venter endnu et opsigtsvækkende transfervindue for Wolverhampton. Klubben kommer uden tvivl til at forstærke sig heftigt forud for sin tilbagevenden til Premier League, og mon ikke, at der i den forbindelse kommer et enkelt eller to store navne op af hatten. Det er i hvert fald ikke manglen på penge, som skulle kunne forhindre dette i at ske.

Noget stort under opsejling Det skal i de kommende år blive spændende at følge Wolverhamptons udvikling. Hvis den fortsætter i samme tempo som nu, så tyder noget på, at klubben inden for en overskuelig fremtid kan etablere sig selv i Premier Leagues top, eller måske endda endnu højere. Rammerne er i hvert fald til det. Foruden en masse milliarder, så råder klubben også over en manager, der indtil nu har formået at få det absolut bedste ud af en i forvejen profilbesat spillertrup.

Nuno Espírito Santo er da heller ikke, hvilken som helst mand at have på sidelinjen. Han har tidligere stået i spidsen for prominente klubber som Valencia og FC Porto, og selvom jobbet på Molineux er det mest udfordrende, kan han meget vel blive manden til at tage Wolverhampton ind i en ny stor æra. Men selv, hvis det ikke skulle blive ham, der får den rolle, skal en anden nok få den. Den orangeklædte klub er nemlig under genrejsning. Se alle magasin-artikler her.

M'Baye Niang — taler 23 timer med træner. Afrikaneren er venner med Pogba og Balotelli - samt meget omrejst. Nu gælder det VM for Senegal. Da Watford med sejren over West Brom for godt et år siden tog et afgørende skridt væk fra Premier Leagues nedrykningsstreg, skyldtes det ikke mindst — M'Baye Niang. Et mål og en assists blev det til i sejren på Efterfølgende sagde Watford-manageren Walter Mazzarri: Den årige udlejede angriber fra AC Milan er opmærksomhedskrævende og har også været centrum for meget ballade.

Masser af rekorder Niang har også været et helt unikt talent. Da han blot var 16 år og dage, blev han den yngste senior-spiller nogensinde til at spille for Caen, og derudover er han stadigvæk den tredje yngste spiller til at score i Lique1. Inden præstationerne for Caen var Niang kommet til klubbens akademi som årig fra Les Mureaux, som er en tarvelig forstad til Paris med masser af industri og generelt et ikke særligt charmende sted.

Vicepræsidenten fik arrangeret et privatfly til Niang og hans familie, hvilket fik dem til at vælge Milano-klubben blandt flere bejlere. Klarede kampen imod Premier League-løverne I Premier League gik det dog gået så godt, at Watford forsøgte at gøre handlen permanent, men lykkedes ikke og i stedet havnede han i Torino, hvor han har haft en rimelig sæson. Med hurtighed, masser af energi og en stor arbejdsradius har Niang gjort det rigtig godt og presset synes ikke at påvirke ham: Jeg har styrken til at spille i en storklub og liga, da jeg ikke er bekymret for presset.

Siden hans ankomst i har Milano-klubben haft et hav af forskellige trænere, som ikke har vist meget tillid til angriberen.

Blot 67 kampe herover fem sæsoner er det blevet til, og det har kastet blot otte Serie A-mål af sig. I samme periode fik Niang en stor bøde i Milan for at lægge en video op på Instagram, hvor han hopper ud fra en hotel-balkon.

Endvidere har han fået et års karantæne fra det franske ungdomslandshold, efter han havde besøgt en natklub. Noget af en omvæltning af knægten der er opvokset under fattige kår med senegalesiske forældre i Les Mureaux til de hotteste diskoteker i Paris med Antonio Griezmann… og nu fortsætter han på det senegalesiske landshold.

Efter han i Watford talte 23 timer i døgnet med sin træner… og fortsættelsen følger sikkert — både på og udenfor banen. Holdspilleren er ved at udvikle sig til en Premier League-profil — samt en nationhelt på Island.

Kampen endte med, at Swansea vandt efter et mål af hver af Ayew-brødrene. Det sjældne udfald, at to brødre fra Ghana ender med at score for hvert sit hold i en Premier League-kamp samt, at Villa-nederlaget kostede manager Tim Sherwood jobbet, fyldte i de efterfølgende dage de engelske aviser.

Dette er måske ikke helt rimeligt — for havde det ikke været for det flotte frisparksmål af en Swansea-spiller, havde kampen helt sikkert fået et andet udfald… målet blev scoret af Gylfi Sigurdsson. Selvsamme aviser blev dog fyldt med overskrifter om Sigurdsson, efter midtbanespilleren blev matchvinder på Anfield i walisernes sejr på i starten af Islændingen bevarede fatningen, da Simon Mignolet kom flyvende ud imod den lidt løse bold, som Sigurdsson sikkert sparkede ind.

Samme kølighed havde Swansea-profilen kort tid efter, da han på flotteste vis udlignede direkte på frispark imod selveste Manchester United.

Dermed flere kapitler til Sigurdssons Premier League eventyr, for den islandske midtbanespiller udlever en livsdrøm. Derudover oplevede Sigurdsson det unikke i at score det afgørende mål på Old Trafford - som han dermed har gjort to sæsoner i træk, hvilket må være noget specielt.

Sigurdsson har nemlig hele livet været stor fan af Manchester United, så da han den Efterfølgende har han fortalt om, hvordan hans telefon nærmest brød sammen med venlige SMS'er efter kampen, og efter kampen blev han også fotograferet sammen med sit helt store idol — golfspilleren Rory McIlroy, der lige havde vundet en stor turnering ved Bridgesone og var blevet fremrykket til verdens bedste. Sådanne dage har Sigurdsson ikke oplevet mange af i England, men ikke nok med det.

For i starten af scorede Sigurdsson igen på Old Trafford, da Swansea god nok tabte Fra røven af 4. Division til Premier League Som årig ankom Sigurdsson til Reading, og han har oplevet meget trist i engelsk fodbold, da han har spillet i de fire øverste fodboldrækker med alt, hvad det indebærer. Når han kigger tilbage på tiden som knægt i England, fremkommer der dog ofte et smil, når han begejstret beretter om at komme til et land, der havde græs på fodboldbanerne og ikke konstant regnvejr eller bidende kulde.

Det var selveste Brendan Rodgers, der var manager i Reading, og sidenhen blev de to faktisk genforenet i Swansea, da Rodgers lejede Sigurdsson i Hoffenheim. I afviste midtbanespilleren dog den daværende Liverpool-manager for i stedet at tage til Tottenham. Her tilbragte han to gode sæsoner, og derfor var det en smule underligt, at den rige London-klub valgte at sælge ham til Swansea for blot 80 millioner kroner.

I Swansea fortsatte formfremgangen allerede fra den føromtalte første kamp på Old Trafford, og han fandt sig straks til rette på midtbanen - sammen med Jonjo Shelvey, som var blevet kasseret i Liverpool af Rodgers. De to udviklede et unikt samarbejde, selvom Sigurdsson faktisk ikke havde meget til overs for Shelvey, da han ankom til klubben, men spillet på banen udviklede et venskab imellem de to. Ligeså mange mål som Sneijder, Robben og van Persie — til sammen I maj fik Sigurdsson en unik debut på det islandske landshold, da han både lagde op til et mål samt scorede et mål ved en af sine spidskompetencer — nemlig frispark.

På denne måde lavede han flere mål i den føromtalte EM-kvalifikation. Her var Island ikke levnet mange chancer for at hente én af de to første pladser i gruppe A, hvor Tjekkiet, Tyrkiet og Holland også var placeret. Holland blev som bekendt sorteper, efter Island havde chokstartet i gruppen. Efter tre kampe havde de ni point og en samlet målscore på , selvom de havde mødt Tyrkiet, Letland og Holland.

Senere i kvalifikationen blev Tyrkiet og Holland slået igen — hvilket ikke mindst skyldtes den helt store talisman - Gylfi Sigurdsson. Hele seks mål lavede han i kvalifikationskampe eller det samme som Wesley Sneijder, Arjen Robben og Robin van Persie — til sammen. Lilleputnationen Island havde narret de store fodboldnationer, og selvom der blot var Landstræner Lars Lagerback sagde i jubelscenerne efter kvalifikationen om Sigurdsson: Han har tidligere scoret meget afgørende mål — på både Anfield og flere gange på Old Trafford.

Tænk sig at gøre det som kæmpe Manchester United-fan….

PIGER MED PIK ESCORT ALLERØD

TEEN ESCORT MAND SØGER PAR