Casual Sex Rebild

Snak Fredericia

Luder i danmark sprøjteorgamse

luder i danmark sprøjteorgamse

Det er en problematik, som er ny  for sexologiske fagpersoner, derfor er der ikke meget erfaring med, hvad man kan gøre. Sexstillinglinken virker desværre ikke. Ja jeg kan faktisk lade være at grine? Jeg ved ikke om jeg synes mit problem er så mærkeligt, eller pinligt eller ånsvagt? Men ja jeg føler ligesom at jeg har brug for hjælp til at afklare, om det er mine gener, der er skyld i dette problem? Og om man kan ændre det? Cyberhus er et klubhus på nettet for dig, der er mellem 9 og 23 år.

Du kan skrive til en voksen og få rådgivning i vores brevkasser og chat, dele dine tanker i ung-til-ung, lave billeder eller bare hænge ud. I Cyberhus kan du være dig selv, og har du brug for en voksen, vil vi gerne lytte og prøve at hjælpe. Brevkasse Chat Ung til ung Ung i.

Du er her Forside » Brevkasse » sprøjteorgamse. Rådgiver har svaret på dette spørgsmål. Om brevkassen Her på Cyberhus kan du få hjælp fra voksne frivillige. Du må altid gerne kigge efter om andre har spurgt om det samme. Når du opretter et spørgsmål, kan der gå op til 10 dage før du får svar. Afstemning Har du eller har du haft en kæreste? Valgmuligheder Ja, jeg har haft én kæreste.

Ja, jeg har haft flere. Nej, ikke sådan rigtig. Ingen ved helt, hvad det er for en væske, der kommer ud. Der er også tvivl om, hvorvidt det er alle kvinder, der kan sprøjte.

Er det et talent, eller er det noget, man kan lære? Det første, du skal gøre for at opnå en sprøjteorgasme, er at træne dine pc-muskler næste gang du tisser, så prøv at stoppe urinen ved at knibe sammen — det er de muskler, vi taler om!

Og hvis du vil styrke dit bækken mere, så lav bridges-øvelser. De muskler er forbundet med din øgede chance for overhovedet at opnå en orgasme. Lav cirka 30 knibeøvelserne om dagen, og se, om du begynder at kunne mærke forskel — jo stærkere bækken, jo stærkere orgasme.

Du har nu trænet dine pc-muskler i et par uger, og du har tømt din blære vigtigt! Du er nu parat til at se, om du og din kæreste kan give dig en sprøjteorgasme. Du og din partner har varmet hinanden dejligt op med jeres yndlingsforspil og -stillinger. I skal nu gå i gang med at stimulere dit g-punkt , der ligger få centimeter oppe i skeden — det sidder forskelligt fra kvinde til kvinde, men vi er sikre på, at du og din kæreste kan finde det sammen, hvis I ikke allerede har gjort det.

Du lægger dig ned på ryggen , så du slapper af, og din kæreste skal stimulere dit g-punkt med fingrene med en "kom her"-bevægelse, så han rammer den vaginalvæg vendt mod ham selv.

Han skal køre små, cirklende bevægelser med meget tryk på g-punktet. Hvis du er alene, anbefaler vi, at du bruger en vibrator eller en anden form for sexlegetøj.

For selvom du plejer at bruge din egen finger, vil det blive for hårdt i længden, for der skal tryk på! Så prøv at trykke vibratoren på g-punktet, mens du kører den rundt i små cirkler. Du kan også bruge legetøjet sammen med din kæreste — ligegyldigt hvad vil det helt sikkert føles fantastisk! Hvis du føler, at stimuleringen af g-punktet ikke er nok, så kan du samtidig stimulere dit klit. Når du så endelig føler, at orgasmen er på vej, skal du igen gå i gang med dine knibeøvelser. Det vil nemlig hjælpe væsken med at frigive sig fra urinrøret.

.

Luder i danmark sprøjteorgamse

Luder i danmark sprøjteorgamse

KØBENHAVN TANTRA MASSAGE MASCHA ESCORT

Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner. Orgasmer er en videnskab, og ingen kvinder er ens, men hvis du gerne vil vide, hvordan du kan få den mest intense orgasme, så prøv disse tricks og se, om de ikke får dig lidt nærmere den sagnomspundne sprøjteorgasme.

Når der er tale om en sprøjteorgasme, henvises der til, når en væske sprøjter ud af kvindens urinrør under hendes orgasme. Det er nogenlunde det, man videnskabeligt er helt sikker på, når vi taler om sprøjteorgasme — utroligt at forskere ikke står i kø for at forske i det her!

Ingen ved helt, hvad det er for en væske, der kommer ud. Der er også tvivl om, hvorvidt det er alle kvinder, der kan sprøjte. Er det et talent, eller er det noget, man kan lære? Det første, du skal gøre for at opnå en sprøjteorgasme, er at træne dine pc-muskler næste gang du tisser, så prøv at stoppe urinen ved at knibe sammen — det er de muskler, vi taler om! Og hvis du vil styrke dit bækken mere, så lav bridges-øvelser. De muskler er forbundet med din øgede chance for overhovedet at opnå en orgasme.

Lav cirka 30 knibeøvelserne om dagen, og se, om du begynder at kunne mærke forskel — jo stærkere bækken, jo stærkere orgasme. Du har nu trænet dine pc-muskler i et par uger, og du har tømt din blære vigtigt! Du er nu parat til at se, om du og din kæreste kan give dig en sprøjteorgasme.

Du og din partner har varmet hinanden dejligt op med jeres yndlingsforspil og -stillinger. I skal nu gå i gang med at stimulere dit g-punkt , der ligger få centimeter oppe i skeden — det sidder forskelligt fra kvinde til kvinde, men vi er sikre på, at du og din kæreste kan finde det sammen, hvis I ikke allerede har gjort det.

Du lægger dig ned på ryggen , så du slapper af, og din kæreste skal stimulere dit g-punkt med fingrene med en "kom her"-bevægelse, så han rammer den vaginalvæg vendt mod ham selv. Han skal køre små, cirklende bevægelser med meget tryk på g-punktet. Hvis du er alene, anbefaler vi, at du bruger en vibrator eller en anden form for sexlegetøj.

For selvom du plejer at bruge din egen finger, vil det blive for hårdt i længden, for der skal tryk på! Så prøv at trykke vibratoren på g-punktet, mens du kører den rundt i små cirkler.

Sprøjteorgasme, squirting, kvindelige ejakulation , - kært barn har mange navne. Og der er skrevet et hav af artikler, særligt det seneste år, om emnet. At sprøjte, er blevet populært. Diverse magasiner har bragt artikler med titler som: Som sexolog møder jeg mange kvinder, og mange kvinder der sprøjter.

De fleste alle kvinder kan sprøjte. Mange kvinder holder dog tilbage på forsøget, i angsten for at tisse på partneren. Midt januar, bragte politiken. Væsken kommer tilsyneladende fra kvindens blære, som tømmes, når kvinden når det plaskvåde klimaks.

Det er med andre ord urin og dermed en ufrivillig vandladning. Studiet omfattede bare 7 kvinder. Og hvad artiklen, eller studiet ikke nævner er, at der er lavet andre studier, undersøgelser og tests af væsken der udskilles ved den kvindelige ejakulation, som siger, at væsken er en prostata-lignende væske, med rigt indhold af vitaminer. Jannini sprøjteorgasmen, og at der er forskelllige slags sprøjteorgasmer, og dertil forskellige væsker.

Den ene væske minder om sæd, den anden er mere urinholdig. Igen en meget lille undersøgelse, med kun én deltager. Der findes andre studier der har analyseret væsken og fundet et andet resultat.

Måske bare knap så anerkendte studier. Der findes mange forskellige slags sprøjteorgasmer, med forskellige resultater, som igen resulterer i forskellig slags væsker, og mængden heraf. Mange skriver, at de ikke vil skamme sig over at ejakulere, og at det ikke er tis. Andre har kommenteret, på den førnævnte artikel, at nu vil de stoppe med at sprøjte, hvis det virkelig er tis. Som nævnt i indlednignen; emnet skaber røre, og med god grund. G-punktet kaldes også den kvindelige prostata.

Kvindens prostata-lignende kirtler, danner en basisk væske, der til dels ligner mandens sædvæske. Hvis hun ikke sprøjter under sex, vil hun tisse væsken ud efter. Derfor giver det også mening, at der kan findes urin i ejakulationsvæsken, da væsken bliver blandet med den lille mængde urin der kan ligge i blæren. Nogen kvinder oplever at de kan sprøjte store mængder af klar væske hurtigt efter hinanden. At kirtlerne ved stimulering, generer ejakulationsvæske hurtigere, end vi kan fylde blæren.

Jeg har talt med mange kvinder der sprøjter, og både deres og min egen erfaring er, at den væske der udskilles, er klar, og lugtfri. At en undersøgelse finder spor af urin i den ejakulerede væske, ændrer ikke på dette. For mange mænd er det virkelig frækt og pirrende, når en kvinde sprøjter, da det er en fysisk manifestation af kvindens nydelse, ligesom deres sædafgang ofte er det synlige symbol på orgasmen.

Hvis du ønsker at sprøjte , så skal g-punktet stimuleres.

2. sep Pas på dernede, nu kommer jeg! Her er alt, du behøver at vide, for at kunne tage det næste skridt og få en sprøjteorgasme. hej cyberhus. jeg havde længe undret mig over om jeg tissede når jeg onaner og om alle gjorde det, og så læste jeg én havde skrevet det samme ind til jer. jan Sprøjteorgasme: Hvordan giver eller får du en sprøjteorgasme? Få den ultimative guide med de bedste tricks HER.